Nyrenoveret skolegård

Dorthe Steendahl Vestergaard den 24-09-2016
    Program for tirsdag den 4. oktober.
    Alle elever på Haderups Skole samt de ældste i Børnehuset tilbydes et kort forløb med judo, så det vil være en god ide, at børnene enten har noget behageligt tøj på den dag eller tage træningstøj med den dag. Der er dog ikke megen tid til omklædning.

Kl. 9.00 - 9.40 :                 Førskolebørn og 0. klasse,

Kl. 10.05- 10.45:                1. og 2. klasse
    Kl. 10.50 - 12.30:                  3., 4. og 5. klasse
    Kl. 12.00 - 12.40:                 6. og 7. klasse
    l. 12.40 - 13.20:                 8. og 9. klasse

Kl. 14.00 er der officiel indvielse af vores håndværk- og designlokale, hvor alle naturligvis er velkomne til at være med til.
    • Indvielse ved Dann Karlsen
    • Lidt til ganen til både små og store

Vel mødt til alle.

Dorthe Vestergaard, fællesleder Haderup Skole og Børnehus

Dorthe Steendahl Vestergaard den 21-09-2016
    Lørdag den 24. september holder Haderup Kultur- og Idrætscenter 10-års jubilæum.

I den forbindelse holder skolen åben og fysiklokalet indtages af studerende fra Kemi-instituttet på Århus Universitet.
    De vil først fyre et kemishow af for fulde gardiner og herefter afholder de workshops for børn, unge og ungdommelige sjæle, så man selv kan "få fingrene helt ned i kemien".

Kemishow og workshops er gratis, så kom endelig og oplev kemikerne på slap line.

Kemishowet er planlagt til at gå i gang kl. 10.30.
    Workshows  følger derefter og det forventes at slutte kl. 15.30

Her er et par videoer fra tidligere shows.

Dorthe Steendahl Vestergaard den 21-09-2016

Aktiviteter i efterårsferien – tilmelding er åben frem til 30. september.
    Katalog er vedhæftet elektronisk. Der er udleveret en udgave i papir til eleverne.

Igen i år tilbyder en række foreninger og kulturinstitutioner aktiviteter for børn og unge i efterårsferien.

Tilmelding og holdoversigt findes på www.herning.dk/aktivferie

Der er mere end 40 alsidige aktiviteter at vælge imellem. Nogle er målrettet en bestemt aldersgruppe, andre er åbne for alle klassetrin. Langt de fleste aktiviteter er gratis, mens nogle få koster lidt. Fælles for alle aktiviteter er, at børnene får en god oplevelse sammen med andre børn og unge. Det er en god ide at tilmelde sig på forhånd, da aktiviteterne kan være meget efterspurgte. Hvis der kommer venteliste, forsøger vi at oprette et hold mere.

Det er Herning kommune som - i samarbejde med Hernings Idrætsråd og Kulturelt Samråd Herning – inviterer til ferieaktiviteter. Hvis du har spørgsmål, kan du finde mere info på ovenstående hjemmeside eller kontakte Herning idrætsråd på 96 28 86 61.

• 26-09-2016
    Elevfotografering ·