• Lau Sørensen den 10-12-2018
    Juleafslutning

Dagens program

8:15 – 9:45 Hygge i klasserne.
    9:45 Afgang til kirken. Der vil være opsyn på skolen for de elever der ikke skal med i kirken.
    10:00 Gudstjenesten starter.
    11:00 Æbleskiver til alle i aulaen og derefter oprydning i klasserne.
    11:40 Pause.
    12:10 Fælles afslutning i aulaen.
    12:35 Eleverne har fri og busserne kører. Fritteren er åben for de børn der plejer at gå der.

Første skoledag efter juleferien er torsdag d. 3 januar 2019 hvor der er normal skoledag.
  • Lau Sørensen den 05-12-2018
    Nyt om vejarbejder

Arbejde på omfartsvej spærrer Viftrupvej ved Haderup midlertidigt

Vejdirektoratets arbejde med at anlægge en omfartsvej vest om Haderup betyder, at det er nødvendigt midlertidigt at spærre Viftrupvej, hvor den forbindes til Viborgvej (rute 16) ved Haderup. Spærringen gælder fra mandag den 10. december til fredag den 21. december.

Trafikanter til og fra Haderup skal i stedet køre via Viborgvej og Nørregade. Omkørselsruten vil være skiltet.

Spærringen er nødvendig for at få plads til at få bygget den nye Viftrupvej sammen med den eksisterende vej. Fredag den 21. december forventes Viftrupvej at åbne igen i det nye vejforløb.

Projektleder John Kjærsgaard, Vejdirektoratet, tlf.: 7244 2465
    Kommunikationskonsulent Andrew Crone-Langkjær, Vejdirektoratet, tlf.: 7244 3621